Spring naar inhoud

Nieuws

Het laatste nieuws kunt u vinden op onze Facebookpagina, onze Instagram pagina of op Twitter.

 

 

Crowdfunding voor 100 jaar de Muntel

Voor de verschillende activiteiten rondom 100 jaar de Muntel is de wijkkrant een crowdfundingactie gestart. In totaal willen men € 10.000,- ophalen. Wil je je steentje bijdragen? Klik op voor je buurt en doneer.

Helaas moeten we, vanwege het coronavirus, onze zaterdag voor NL Doet aflasten. We gaan op een ander moment aan de slag met de Jos van Rooijzaal. Als dit zover is zullen we zeker aan de bel trekken, want zonder onze bewoners en gebruikers kunnen we niets….

De Slinger heeft zich aangemeld bij NL Doet. Dat is een initiatief waarin we met elkaar aan de slag gaan om iets op te knappen, te schilderen en dergelijke. We gaan op 14 maart aan de slag om de Jos van Rooijzaal op te knappen en van een frisse laag verf te voorzien. 

We zijn heel blij dat onze Burgemeester Mikkers heeft aangeboden om ons te helpen daarbij. Hij gaat zaterdagochtend de handen uit de mouwen steken om ons wijkgebouw nog mooier te maken. 

Iedereen die daarbij een handje willen helpen is van harte welkom.  Ook zijn we zaterdag 14 maart open voor onze buurtbewoners.

 

 

We zijn met enthousiaste mensen begonnen met het wisselen van 30 tafelbladen. Alle gebutste en beschadigde tafelbladen worden vervangen. Dat is nog een hele klus. Maar het resultaat mag er zijn. Hieronder ziet u onze eerste “nieuwe” tafel.